Tiistain LiveKohtaukset

LiveKohtaukset täyttävät illat klo 18-21. Ohjelmassa on Syväkeskusteluiltoja ja muita vähän diipimpiä ohjelmanumeroita.  Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua, mutta kannattaa saapua ajoissa paikalle eli klo 18. Tapahtumat ovat maksuttomia.

27.3. Maaliskuun yhteisökokouksessa käsitellään Kohtauksen ajankohtaisia asioita, ihmisten välisiä juttuja ja ilmiöitä. Jääkaapin ovessa olevaan listaan voi kirjoittaa käsiteltäviä aiheita.

3.4. Empatia-ilta vol 2 by Sami Keto. Maaliskuun empatiailta jouduttiin perumaan, mutta nyt olis korvaavat keskustelut ja harjoitukset tarjolla. Illan puheenjohtajana toimii empatiakirjailija Sami Keto.

10.4. Herkissä on voimaa! Sukellus erityisherkkyyteen yhdessä keskustellen ja ihmetellen. Tämä on erityisherkkyyttä pohtivan ryhmän ensimmäinen tapaaminen ja olet tervetullut tutustumaan ryhmään ja erityisherkkyyteen. Ryhmässä käydään läpi Janna Satrin kirjaa Sisäinen lepatus. Ohjaajina toimivat Reetta ja Satu.

17.4. Yhteisökokous. Kokoontuminen uusille ja vanhoille Kohtauksen kävijöille. Mahdollisuus jutella yhteisön asioista kuten ihmisten välisistä jutuista, toiveista ja ideoista.

24.4. Herkissä on voimaa! Erityisherkkyydestä keskusteleminen ja ihmetteleminen jatkuu. Syvennetään tietoisuutta Sisäinen lepatus- kirjan teemojen kautta. Illan ohjaavat Reetta ja Satu.