Tiistain LiveKohtaukset

LiveKohtaukset täyttävät illat klo 18-21. Ohjelmassa on Syväkeskusteluiltoja ja muita vähän diipimpiä ohjelmanumeroita.  Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua, mutta kannattaa saapua ajoissa paikalle eli klo 18. Tapahtumat ovat maksuttomia.

30.10. Anatomiailta. Osteopaatti Jutta Aalto saapuu illan vieraaksi. Aiheena arjen anatomia ja miten kehosta voi huolehtia. Ennakkokysymyksiä otetaan vastaan. Saa kysyä myös illan aikana.

6.11. Lyriikkaa&räppiä vol 1. Rap artisti Pietarin workhopissa pohditaan yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta pukemalla fiilikset  lyriikoiksi. Harjoituksia tehdään yhdessä ja erikseen. Lopputulokset päästään räpäyttämään (ei pakko, jos ei haluu).

13.11. Yhteisökokous. Kohtaus-yhteisön tärkeitä juttuja. Pohditaan mitkä asiat vaikuttavat yhteisön toimintaan, mitkä takkuavat ja miten voidaan rakentaa vielä parempaa paikkaa meille jokaiselle. Voit ehdottaa käsiteltäviä asioita Kohtauksen crewlle (tai lista jääkaapinovessa).

20.11. Leffaklubi. Sinkkuelämän säännöt by Tonislav Hristov. Illan keskustelun teemana rakkaus – ohjaaja kenties paikalla.  Illan tuottaa Voimaa elokuvasta-hanke.

27.11. Flow-jooga. Kesästä tuttu Suvi saapuu ohjaamaan joogaa.