Tiistain LiveKohtaukset (kesätauolla)

LiveKohtaukset täyttävät illat klo 18-21. Ohjelmassa on Syväkeskusteluiltoja ja muita vähän diipimpiä ohjelmanumeroita.  Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua, mutta kannattaa saapua ajoissa paikalle eli klo 18. Tapahtumat ovat maksuttomia.

8.5. Herkissä on voimaa! Erityisherkkyydestä keskusteleminen ja ihmetteleminen jatkuu. Syvennetään tietoisuutta Sisäinen lepatus- kirjan teemojen kautta. Illan ohjaavat Reetta, Leela ja Satu.

15.5. Syväkeskusteluja ja artsua. Liinan ohjaamassa illassa muotoillaan kollektiivisia varjomaalauksia  ja tutkaillaan meitä ympäröiviä sosiaalisia peilejä. Varjomaalaukset syntyvät ja häviävät hetkessä – ilman taitovaatimuksia & pysyviä jälkiä.

22.5. Herkissä on voimaa! Keväällä pidettyjen erityisherkkyys-iltojen viimeinen kerta, jonka ohjaavat tuttuun tapaan Reetta, Leela ja Satu.

29.5. Yhteisökokous. Kevään viimeisessä yhteisökokouksessa ehtii vielä heitellä ideoita ja toiveita kesäohjelmaa varten. Lisäksi jutellaan Kohtauksen ajankohtaisista ilmiöistä ja tapahtumista.