Skip to content

Kohtaus ry

Kohtaus ry on vuonna 2014 rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on vähentää nuorten aikuisten yksinäisyyttä ja ennaltaehkäistä syrjään jäämistä. Kaupunkiolohuoneet ovat Kohtaus ry:n kehittämiä Kohtaus-mallia hyödyntäviä tapahtuma- ja kohtaamispaikkoja, joiden toiminnan rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Kohtaus ry on myös toteuttanut yhteistyössä eri toimijoiden kanssa seksuaaliterveyteen liittyviä hankkeita. Yhdessä Nuorten Akatemian kanssa tehtiin Omaksi iloksi- toiminnallisen seksuaalikasvatuksen hanke (2017-2018). Niko-97- hanke (2018-2020), joka toteutetaan yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa, on tuottanut Miesten vuoro formaatin, jonka tarkoituksena on luoda nuorille miehille mahdollisuus keskustella mm. seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvistä teemoista. Seksuaaliterveyshankkeet on rahoitettu sosiaali- ja terveysministeriön terveydenedistämisen määrärahoista.

Helsingin kaupungin nuorisopalvelut tukevat Kohtaus ry:n toimintaa toiminta-avustuksella.

Kohtaus ry tekee ilolla eri sektorirajat ylittävää yhteistyötä sekä kaupunkiolohuoneissaan että kaikessa yhdistyksen toiminnassa. Jos haluat viritellä yhteistyötä tai kuulla lisää Kohtauksen ideologiasta ja toiminnasta, voit olla yhteydessä toiminnanjohtaja Satu Lekolaan: etunimi.sukunimi@kohtaus.info.

Kohtaus ry

Päijänteentie 2
00550 Helsinki

Tuettu_Veikkauksen_tuotoilla_TUNNUS_Musta

Lähetä viesti!